Oferta cateringowa

Minimalna kwota zamówienia to 50,00 zł.
Do zamówienia doliczone zostaną koszty opakowań jednorazowych, uzależnione od zamówionego asortymentu.
Zamówienia złożone w godzinach pracy restauracji (11:00 - 18:00) będą gotowe do odbioru w następnym dniu roboczym.
Zapraszamy do ustalenia wszelkich szczegółów telefonicznie, pod numerem +48 506 370 608.

Zimne

Zimna płyta

Filtry Wyniki sortowania

IMG_3307-2

Sałatki

Filtry Wyniki sortowania

Zupy

Zupy

Filtry Wyniki sortowania

IMG_3289

Dania główne

Filtry Wyniki sortowania

450 g
Kotlet de volaille z masłem, ziemniakami opiekanymi i zestawem świeżych warzyw

29,00 

510 g
Kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą zasmażaną

33,00 

450 g
Polędwiczki wieprzowe z sosem kurkowym, kopytkami i puree z dyni

40,00 

450 g
Stek z łososia na risotto zielonym i puree z buraka

42,00 

480 g
Udko z kaczki confit z żurawinowym sosem pieczeniowym, kluskami śląskimi i modrą kapustą

49,00